Tff Haberleri

tff haberleri ve güncel tff gelişmeleri, tff ile ilgili tüm video, tff fotoğrafları ve tff haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Avusturya-Türkiye hazırlık maçı sonrası, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye Türk vatandaşlarından çok sert tepkiler geldi.

Spor

UEFA ve FIFA'nın Türkiye Futbol Federasyonu'nu incelemeye alacağı ve kayyum atayacağı iddialarıyla ilgili, TFF'den açıklama yapıldı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa Maçının ertelenmediğini ve 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacağını duyurdu.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 1. Lig kulüplerinden sorumlu Talat Papatya, peş peşe yaşanan olaylardan sonra görevinden istifa etti.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takımları’nın 2024 Avrupa Şampiyonası'nda giyeceği formaların tanıtımını yaptı.

Spor

Milliyet'in ünlü spor yazarı Cemal Ersen, Türkiye Futbol Federasyonu her hafta yayınladığı VAR kayıtlarında gösterilmeyenleri ortaya çıkardı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nın özel karşılaşmalar öncesi aday kadrosunu açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve 1'inci Lig yayın hakları için beIN Media Group ile anlaşıldığını ve ön sözleşme...

Spor

Fenerbahçe'nin, dün Mersin Stadı'nda oynanan Mersin İY-Esenler Erok karşılaşmasının başka bir stada alınmasıyla ilgili talebi, TFF tarafından reddedildi.

Spor

beIN Sports, TFF yayın ihalesinde bugün rakamı yükselterek yıllık 160 milyon Euro'ya çıktı. Bu kararla, Büyükekşi ve yönetiminin çabalarıyla verilen...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), profesyonel liglerin yayın ihalesinin iptal edildiğini açıkladı.

Spor

MKE Ankaragücü, Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş hakkında sportmenlik dışı hareket yaptığı gerekçesiyle disiplin soruşturması başlatılması için TFF'ye başvuracak.