Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor haberleri ve güncel Trabzonspor gelişmeleri, Trabzonspor ile ilgili tüm video, Trabzonspor fotoğrafları ve Trabzonspor haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye Becao ve Bonucci'den müjdeli haber geldi.

Spor

Süper Lig'in 30. haftasında zirveyi ilgilendiren mücadele olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler oldu.

Yerel

Trabzonspor, kaleci Uğurcan Çakır’ın sağ kalça bölgesinde kas yaralanması tespit edildiğini duyurdu.

Spor

Alanyaspor, Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor'u mağlup ettiği maçta, yeşil sahalarda ender görülen bir gole imza attı.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Trabzonspor, Başakşehir'i 1-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Spor

Süper Lig'in 27. haftasında Yukatel Adana Demirspor'u ağırlayan Trabzonspor, Trezeguet'in golüyle 1-0 kazandı.

Spor

Süper Lig'in 26. haftasında Pendikspor'a konuk olan Trabzonspor, mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Spor

Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırlayan Beşiktaş, derbiyi Semih Kılıçsoy'un golleriyle 2-0 kazandı.

Spor

Beşiktaş, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun Trabzonspor taraftarlarının pazar günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak maçta yer alamayacağını açıkladı.

Spor

Süper Lig ekibi Trabzonspor'un La Liga ekiplerinden Sevilla forması giyen İspanyol oyuncu Rafa Mir ile transfer konusunda anlaştığı iddia edildi.

Spor

Bundesliga’nın 13. hafta erteleme maçında Bayern Münih, sahasında Union Berlin’i 1-0 mağlup ettiği maçta bir pozisyonda yaşanan tartışmanın ardından Sane'ye...

Spor

Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ile Umut Bozok'un kadro dışı kaldığı açıklandı.