Trafik kazası Haberleri

trafik kazası haberleri ve güncel trafik kazası gelişmeleri, trafik kazası ile ilgili tüm video, trafik kazası fotoğrafları ve trafik kazası haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Afyonkarahisar'ın Saraydüzü köyü girişinde hafif ticari araç ile kamyonetin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Yerel

Konya'da dün yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada otomobilin çarpması sonucu anneanne, kızı ve 3 torununun hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan...

Yerel

Samsun’un Atakum ilçesinde sivil polis aracıyla hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.

Dünya

'Black Panther' ve 'Avengers' filmlerindeki rolleriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Taraja Ramsess ve üç çocuğu, geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Magazin

Ünlü şovmen ve sunucu Mehmet Ali Erbil, İstanbul Yeniköy’deki evine giderken trafik kazası geçirdi. Kazada Erbil'in aracı ağır hasar aldı.

Yerel

Aksaray'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde bisiklet sürerken otomobil çarpması sonucu ağır yaralanan 11 yaşındaki Sude Tozak, hayatını kaybetti.

Magazin

Metin Uca, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, trafik kazası geçirdiğini ve 1 hafta yoğun bakımda kalacağını duyurdu.

Yerel

Gaziantep'te iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü, 1’ağır, 3 kişi de yaralandı.