Trafik Haberleri

trafik haberleri ve güncel trafik gelişmeleri, trafik ile ilgili tüm video, trafik fotoğrafları ve trafik haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İstanbul'da, 2024 yılının ilk gününde otoyollar, sokaklar ve caddeler boş kaldı. İBB trafik verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 1 olarak...

Yerel

Kayseri'de, Murat Kömür, trafikte karşılaştığı husumetlisi Polat Kamay tarafından tabancayla vurulup, yaralandı.

Genel

İstanbul'da haftanın son iş gününde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yağmurun da etkisiyle İBB Trafik Yoğunluğu Haritasında yoğunluk saat 17.15 sıralarında yüzde...

Genel

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde İlkay Çetinkaya, trafikte tartıştığı sürücü Eşref Ayhan tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Yerel

Bursa'da tartıştıkları ve ortak iş yaptıkları firmanın çalışanları tarafından trafikte taşlı sopalı saldırıya uğrayan 2 kişi yaralandı.

Gündem

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, yol tartışması yaşadığı bir grup tarafından darp edildi.

Yaşam

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtınanın ardından akşam saatlerinde başlayan yağmur trafik yoğunluğunun artmasına neden oldu.

Zlider

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu oluştu. İBB Trafik Yoğunluğu Haritası'nda saat 18.30'de yoğunluk yüzde 89'a ulaştı.

Gündem

İlk ve orta öğretimlerin bir haftalık ara tatilinin ardından, sabahın erken saatlerinde İstanbul'da trafik yoğunluğu oluştu.

Çevre

İstanbul trafiğinde sağanak yağış nedeniyle sabah saatlerinde yoğunluk yaşandı. Trafik yoğunluğu, saat 08.10 itibariyle yüzde 74 olarak ölçüldü.