Türkiye Haberleri

Türkiye haberleri ve güncel Türkiye gelişmeleri, Türkiye ile ilgili tüm video, Türkiye fotoğrafları ve Türkiye haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Euro 2024 için yapılan favori sıralamasında gruptan lider çıkan Türkiye'nin yeri belli oldu.

Gündem

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nün açıkladığı verilere göre Türkiye, en fazla çalışma süresi olan ülke olarak, diğer dünya ülkelerini solladı.

Spor

Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Portekizli yıldız Miguel Crespo, "Türkiye, beni çok fazla şaşırttı çünkü buraya gelmeden önceki düşüncelerim, şu anki düşüncelerimle...

Gündem

Gazze'den Türkiye'ye gelen Özgül Smery, "Ülkeme geldiğim için seviniyorum ama bu buruk bir sevinç tabii, arkamda bıraktıklarım için" dedi.

Spor

A Milli Futbol Takımı salı günü Galler ile karşı karşıya gelecek. Maçta Sloven hakem Matej Jug düdük çalacak.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'la basın toplantısında kendisine soru yönelten Alman gazeteciyi tersleyerek "Bizi tehdit etmeyin" dedi.

Gündem

Turktime yazarı Talat Atilla, hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker'in, 2 ay içinde Türkiye'ye getirileceğini iddia etti.

Ekonomi

Dünyaca ünlü ABD’li yatırım bankası Goldman Sachs, Merkez Bankası'nın politika faizini ne zaman indireceğiyle ilgili kesin tarih verdi.

Kültür Sanat

Türkiye'nin ilk kalem festivali PENFEST, bu yıl 18-20 Kasım tarihleri arasında Çırağan Sarayı'nda 4. kez düzenleniyor.

Gündem

Gazeteci İsmail Saymaz, "Erdoğan'ın aklında AYM'nin bireysel başvuru hakkını yasa çıkararak, sınırlamak var" dedi. Batman Barosu Başkanı Şenses, bu durumda...

Gündem

İngiltere'nin Kıbrıs'taki askeri üssünü, Türkiye'ye haber vermeden İsrail'e askeri malzeme taşımak için kullanmaya başladığı ortaya çıktı.

Gündem

İtalya ve Arnavutluk’ta kırmız bültenle aranan Kompiano Bello isimli uyuşturucu karteli, bu sabah düzenlenen 'Kartel Operasyonu'yla yakalandı.