Tutuklama Haberleri

tutuklama haberleri ve güncel tutuklama gelişmeleri, tutuklama ile ilgili tüm video, tutuklama fotoğrafları ve tutuklama haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı davasının sanıklarından Nuri Gökhan Bozkır, adli kontrol şartlarına uymadığı gerekçesiyle tutuklandı.

Yerel

Amasya’da durdurulan kamyonette yapılan aramalarda ele geçirilen 120 kilogram esrar nedeniyle gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yerel

Niğde’de, husumetli olduğu akrabalarını kahvehanede öldürdükten sonra evinde öldürülen Ramazan Gök'ün katilleri tutuklandı.

Yerel

Muğla'nın Ula ilçesinde otobüste çıkan tartışmada şoför ve muavini darp ettiği iddiasıyla yargılanan imam Adem Altuntaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gündem

Gerçek Gündem editörü Furkan Karabay, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde savcıya verdiği ifadenin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gündem

Diyarbakır'da sosyal medyadan şehitlerimize, milli değerlere ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren paylaşımlarda bulunan şahıs tutuklandı.

Yerel

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 11 ve 12 yaşındaki iki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan bakkal, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Magazin

İstanbul Beşiktaş'ta eğlenmeye gittikleri bir barda çıkan kavgada polise mukavemet gösteren şarkıcı Atilla Taş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gündem

İzmir merkezli 2 ayrı suç örgütüne düzenlenen 'Kafes 18' operasyonunda gözaltına alınan suç örgütü lideri İnanç Meçul tutuklandı.

Gündem

Kayseri'de Suriye uyruklu Ahmed ile kardeşi Muhammed Alhalaf'ın öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 5 kişi daha tutuklandı.

Yerel

Samsun'un İlkadım ilçesinde tartıştığı arkadaşını bıçakla yaralayan Emrah Sağlam, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yerel

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki bir restoranın önünde tartıştığı komşusunu bıçaklayarak öldüren Furkan Tokgöz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.