Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Güvenlik güçleri tarafından 53 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Narkoçelik-9 operasyonlarında, toplam 434 zehir taciri yakalandı.

Yerel

Adana'da uyuşturucu bağımlısı 38 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı oğlu Hazım Evren'i öldüren babadan acı mesaj geldi.

Yerel

Elazığ'dan İstanbul'a yola çıkan bir otobüste yapılan aramada, yabancı uyruklu bir yolcunun midesinden 97 parça uyuşturucu madde çıktı.

Yerel

Muğla’da düzenlenen baskında evinde yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirilen Ferdi Güray Başer'in savunması şok etti.

Gündem

İstanbul'da Metroya binen bir şahıs, küçük bir pet şişeye hazırladığı düzenekteki uyuşturucuyu kimseye aldırış etmeden kullandı.

Gündem

Uyuşturucu ticaretine yönelik 46 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Narkoçelik operasyonlarında, 227 kişi gözaltına alındı.

Gündem

İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen Narkogüç-50 Operasyonu'nda yakalanan bin 663 şüpheliden 167'si tutuklandı.

Gündem

İstanbul'da Hakan Özer'i öldürdüğü iddia edilen Sedat Çiçek adındaki firari, uyuşturucu siparişi verince yakayı ele verdi.

Gündem

45 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen Narkogüç-43 operasyonlarında, 305 zehir taciri yakalanırken, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gündem

2023 yılında gümrüklerimizde çok sayıda operasyon düzenlenirken, 5 milyar 474 milyon lira değerinde uyuşturucuya el konuldu.

Yerel

Kars'ta bir apartman dairesindeki uyuşturucu partisine polisin yaptığı baskında, 1’i kadın, 8 kişi gözaltına alındı.

Yerel

Amasya’da durdurulan kamyonette yapılan aramalarda ele geçirilen 120 kilogram esrar nedeniyle gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.