Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Van, Diyarbakır, Adana, Hakkari, Bitlis ve Bingöl'de düzenlenen Narkogüç-36 Operasyonunda, uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan...

Yerel

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir otobüsün durdurulması sonucu gerçekleştirilen aramada, yolculardan Aslan Atila Başkan'ın çantasında prezervatiflere gizlenmiş şekilde 204,70 gram metamfetamin...

Yerel

Edirne’nin Keşan ilçesinde polisini şüphelenmesi üzerine arama yapılan kadının ayakkabı tabanında, 10 gram metamfetamin bulundu.

Yerel

Bolu Anadolu Otoyolu'nda polis tarafından kontrol noktasında durdurulup arama yapılan otomobilden, yüklü miktarda skunk uyuşturucu çıktı.

Yerel

Aksaray Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan şahsın, uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla otobüsten indirildiği öğrenildi.

Gündem

Ankara merkezli 32 ilde düzenlenen 'Narkogüç' operasyonunda, suç örgütü lideri Jumakhan Ulus da dahil olmak üzere 102 kişi tutuklandı.

Gündem

15 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonunda 4.5 ton uyuşturucu ele geçirilirken, 199 zehir taciri de yakalandı.

Yerel

Mardin'de işlenen bir cinayet nedeniyle hakkında kesinleşmiş müebbet hapis cezası bulunan TIR şoförü, kilolarca uyuşturucu maddeyle yakalandı.