Yasak Haberleri

yasak haberleri ve güncel yasak gelişmeleri, yasak ile ilgili tüm video, yasak fotoğrafları ve yasak haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Türkiye'deki bankalar, emeklilerle ilgili flaş bir karar aldı. Tüm emeklilere yönelik olarak alınan yeni karar, 81 ilde uygulanacak.

Gündem

Şırnak Valiliği, 7 kırsal bölgenin 15 gün süreyle ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildiğini, bu bölgelere girişlerin yasaklandığını duyurdu.

Yerel

Düzce'nin Karareniz'e açılan kapısı olarak bilinen Akçakoca'da, vatandaşların denize girmesi 2 gün boyunca yasaklandı.

Spor

Avusturya maçında burnu kırılan ve maskeyle antrenman yapan Kylian Mbappe'nin Fransa bayraklı maskesine, UEFA tarafından yasak getirildi.

Dünya

Güney Kıbrıs Cumhuriyeti, öğrencilerin okullarda cep telefonu kullanımını yasaklamaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili Eğitim Bakanı'ndan açıklama geldi.

Gündem

Tunceli, Diyarbakır, Iğdır, Muş, Siirt, Batman, Şırnak, Mardin, Bitlis, Van, Hakkari ve Ağrı illerinin ardından, Bingöl'e de gösteri ve yürüyüş...

Dünya

Norveç, Ukrayna'da devam eden savaş nedeniyle Rus turistlerin neredeyse ülkeye tüm girişleri engelleyeceğini açıkladı

Gündem

Ticaret Bakanlığı, reklamlarda “anne tarifi”, “anne formülü”, “anne dokunuşu” gibi ifadelerin kullanılmasıyla ilgili durdurma kararı aldı.

Dünya

Dünyada farklı kültürlere sahip ülkelerde, duyanların ağzını açık bırakacak garip yasaklar bulunuyor. İşte en garip yasaklara sahip ülkeler...

Gündem

Giresun Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, açık alanda alkol tüketimine yasak getirildiğini duyurdu.

Ekonomi

Son aylarda fahiş derecede artan beyaz et fiyatları nedeniyle Ticaret Bakanlığı, beyaz et ihracatının yasaklanmasına yönelik çalışma başlattı.

Teknoloji

ABD'nin Çin merkezli sosyal medya platformu TikTok'a yönelik "ya sat ya kapat" kararının ardından, platformun Türkiye'de de yasaklanması gündemde.