Yasak Haberleri

yasak haberleri ve güncel yasak gelişmeleri, yasak ile ilgili tüm video, yasak fotoğrafları ve yasak haberleri Polemik Haber sitemizde


Yaşam

Adana’nın Seyhan ilçesinde, müşterilerinin siyasi konular nedeniyle kavga etmesinden bıkan kahvehane sahibi, siyaset konuşulmasını yasakladı.

Dünya

İngiltere'de gündeme gelen bir yasa tasarısı ile birlikte sigarayla savaşta büyük bir adım atılacak. Buna göre, 2009'dan sonra doğanlara sigara...

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, marketlerde satılan ürünlerin etiketlerinde kullanılan ifadeler standart hale getirilecek.

Gündem

Erzincan’ın İliç ilçesinde Anagold firmasının işlettiği Çöpler Altın Madeni’ndeki facia sonrası, İliç'e tüm girişler yasaklandı.

Gündem

Malatya'da 6 Şubat deprem felaketinin yıl dönümüne ilişkin düzenlenecek her türlü etkinlik, Valilik tarafından 3 gün süreyle yasaklandı.

Gündem

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından alınan kararla marketlere satışı yasaklanan limon sosu ve nar ekşisi gibi ürünlere, sık tüketilen yeni...

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, operasyon ve harekat bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımının kesinlikle yasaklandığını açıkladı.

Gündem

1 Mayıs kutlamalarının Taksim Meydanı’nda yapılmasının engellenmesine dair kararlarda, “toplantı ve gösteri yürüyüşü” düzenleme hakkının ihlal edildiğine hükmedildi.

Dünya

İsrailli 'aşırılıkçı yerleşimcilerden' Filistinlileri hedef alıp öldürdükleri tespit edilen kişilerin, İngiltere'ye girişleri yasaklandı.

Ekonomi

Avrupa Birliği, otomobil üretiminde krom kaplama kullanımını yasaklama kararı aldı. 2024'te uygulamaya konulacak karar, tüm otomobil sahiplerini ilgilendiriyor.

Dünya

Fransa Başbakanı Elisabeth Borne, kabinesinde yer alan bakanların WhatsApp, Telegram ve Signal uygulamalarını yasakladı.

Dünya

Uzakdoğu mutfağında tercih edilen bir yemek türü olan köpek eti, Güney Kore'de çıkartılacak yasayla 2027'den sonra tamamen yasaklanıyor.