Yaşlı kadın Haberleri

yaşlı kadın haberleri ve güncel yaşlı kadın gelişmeleri, yaşlı kadın ile ilgili tüm video, yaşlı kadın fotoğrafları ve yaşlı kadın haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Bir sokak röportajında konuşan 84 yaşındaki kadın bulaşıkçılık yapmak için iş aradığını anlattı. Geçinemediğini söyleyen yaşlı kadın, duruma isyan etti.

Yerel

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Fatma Dostum adındaki 78 yaşındaki yaşlı kadın, tek katlı evinde çıkan yangında hayatını kaybetti.

Yerel

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde Safinaz Ayten adındaki yaşlı kadın, eşi ve oğlu tarafından evinde boynu kırılmış olarak ölü bulundu.

Yerel

Manisa'da Kırkağaç ilçesinde boğazı kesilerek öldürülen 85 yaşındaki Ulviye Eskici'nin katilleri, komşusu olan çift çıktı.

Yerel

Trabzon'da 2 gündür kayıp olarak aranan 88 yaşındaki Alzheimer hastası Emine Akgül, fındık bahçesinde ölü olarak bulundu.

Yerel

Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Esatlar köyünde yalnız yaşayan 78 yaşındaki Havva Nerkiz, evde çıkan yangında hayatını kaybetti.

Yerel

İstanbul'un Bahçelievler ilçesindeki Basın Ekspres Yolu'nda, karşıdan karşıya geçmek isteyen kadına cezaevi çarptı. Kadın olay yerinde hayatını kaybetti.