Yerel Seçim Haberleri

Yerel Seçim haberleri ve güncel Yerel Seçim gelişmeleri, Yerel Seçim ile ilgili tüm video, Yerel Seçim fotoğrafları ve Yerel Seçim haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere kendi listeleriyle gireceklerini açıkladı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu'nun 31 Mart 2024 yerel seçimleri için açıkladığı takvim dün itibarıyla devreye girdi.

Gündem

31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri'nde, muhtarlık bölgesi askı listelerinin dökümüne 2 Ocak'ta başlanacak. Seçime katılabilecek siyasi partiler ise Yüksek...

Gündem

İYİ Parti de yerel seçimlerden izlenecek strateji sonrası sular durulmuyor. Son olarak Ankara Milletvekili Yüksel Arslan partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), Yurt İçi Seçmen Kütüğünün güncelleştirilmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

Yerel seçime kendi adayları ile tek girme kararının ardından istifalarla çalkalanan İYİ Parti'de, Genel Başkan Akşener'den açıklama geldi.

Gündem

İYİ Parti’nin 31 Mart seçimlerinde CHP ile işbirliğini reddetmesinin ardından, teşkilatlara CHP ile “el altından görüşme” yapılmaması için yazı gönderildi.

Gündem

Yerel seçimlerde CHP ile ittifakı reddettiğini açıklayan İYİ Parti'de İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı kararlarının kesin olduğunu açıkladı.

Gündem

HEDEP Sözcüsü Ayşegül Doğan, HEDEP MYK'nın yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla girmesi eğiliminin öne çıktığını, bu kararın PM'ye sunulacağını...

Gündem

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin seçim takvimi Resmi Gazete’de yayımlandı. Seçim takviminin başlangıç tarihi...

Gündem

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 2024 yerel seçimlerinde kullanacağı sloganı açıkladı.