Yolcu Haberleri

yolcu haberleri ve güncel yolcu gelişmeleri, yolcu ile ilgili tüm video, yolcu fotoğrafları ve yolcu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Samsun'a giden uçağın kalkışından kısa bir süre sonra, kalp krizi geçirdiği öğrenilen bir yolcu hayatını kaybetti.

Gündem

THY tarafından kurallara aykırı davranan 332 yolcu kara listeye alındı ve suç işleyenler yolcular hakkında dava açıldı.

Yerel

Kütahya'da durdurulan yolcu otobüsündeki kadın yolcunun üzerinde 97,84 gram metamfetamin bulundu. Kadın ile diğer şüpheli yakalanıp, tutuklandı.

Dünya

İskandinav Havayolu şirketi Finnair, yeni uygulamasını duyurdu. Buna göre firma, yolcuları uçaklarına binmeden önce tartacağını açıkladı.

Gündem

Pegasus Havayolları'na ait uçaktan kuleye ve diğer uçaklara lazer tuttuğu tespit edilen bir yolcu, Antalya Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Genel

Bahçelievler'de 32 haftalık hamile Mizgin Güçlü kontrol için hastaneye gittiği sırada yolcu minibüsünde doğum yaptı. Minibüsle hastaneye götürülen kadın ile...

Genel

İstanbul'dan Ankara'ya giden bir yolcu otobüsünde, yedek şoför ve muavin arasında kavga çıktı. Otobüs seyir halindeyken yaşanan kavga sırasında tedirgin...

Yerel

Bingöl-Diyarbakır kara yolunda yolcu midibüsünün yoldan çıkması sonucu meydana gelen kazada, araçta bulunan 27 kişi yaralandı.

Yerel

Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapurda bulunan bir yolcu, bilinmeyen bir nedenle denize düştü. Yolcu, Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından kurtarıldı.