Yolcu otobüsü Haberleri

yolcu otobüsü haberleri ve güncel yolcu otobüsü gelişmeleri, yolcu otobüsü ile ilgili tüm video, yolcu otobüsü fotoğrafları ve yolcu otobüsü haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Yolcu otobüsünde yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark, polise şikayetçi oldu.

Yerel

Ümraniye, TEM Otoyolu'nda seyir halinde olan yolcu otobüsünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Yerel

Kırşehir'de sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 15 kişi yaralandı.

Yerel

Sivas'ın Kurtlapa köyü yakınlarında içinde 40 yolcunun bulunduğu bir otobüsün kaza yaptığı ve çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

Yerel

Adana'daki batı gişelerinde bulunan beton bariyere çarptıktan sonra alev alan yolcu otobüsündeki 6 kişi yaralandı.

Yerel

Düzce'de sürücüsü tarafından kırmızı ışık ihlali yapılan yolcu otobüsünün çarptığı motokurye Feyat Özkan, hayatını kaybetti.

Yerel

Malatya'da boş yolcu otobüsü seyir halinde alev aldı.

Yerel

Öğle saatlerinde Silvan-Diyarbakır karayolunun 45'inci kilometresinde bir yolcu otobüsü motor kısmından alev aldı.

Gündem

TEM Otoyolu'nun İzmit ilçesi geçişi Hatipköy mevkisinde yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 13 kişi yaralandı.

Gündem

Konya'nın Ereğli ilçesinde faciadan dönüldü. Seyir halindeki yolcu otobüsü motor kısmından yanmaya başladı. Tahliye edilen otobüs yanarak küle döndü.

Yerel

Aksaray Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan şahsın, uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla otobüsten indirildiği öğrenildi.

Yerel

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yolcu otobüsüyle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı.