YSK Haberleri

YSK haberleri ve güncel YSK gelişmeleri, YSK ile ilgili tüm video, YSK fotoğrafları ve YSK haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Strazburg'da; CHP'nin Hatay ve İskenderun için Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) yaptığı olağanüstü başvurunun reddedilmesiyle ilgili...

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin Hatay ve İskenderun, İYİ Parti'nin Ordu seçimlerine ilişkin "tam kanunsuzluk" gerekçesiyle yaptığı itirazları reddetti.

Gündem

CHP’nin Hatay ve İYİ Parti’nin Ordu seçimleri için yaptığı itirazlara ilişkin konuşan YSK Başkanı Ahmet Yener, “Bugün muhtemelen görüşülür” dedi.

Gündem

MHP'nin Kütahya'da seçimlerin iptali ve yenilenmesine yönelik olağanüstü itirazı, Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedildi.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu, MHP'nin Kütahya'da seçimlerin iptali ve yenilenmesine yönelik yaptığı itirazı reddetti.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu, İYİ Parti'nin Ordu'da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebini reddetti.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, partilerin yaptığı itirazlar sonucunda seçimlerin yenileneceği bölgeleri açıkladı.

Gündem

Yerel seçimlerle ilgili il seçim kurullarının kararlarına itiraz için Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) bugün saat 17.00’ye kadar başvuru yapılabilecek.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 6 il ve 10 ilçe için partilerin gerçekleştirdiği itiraz başvurularını reddetti.

Gündem

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcıları Kürşad Zorlu ile Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye...

Gündem

YSK, CHP'nin Hatay Belediye Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için yaptığı itirazları reddetmesinin ardından CHP'den tepki geldi.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde oyların yeniden sayılması, geçersiz oyların sayılması ve seçimin yenilenmesi taleplerini...