YSK Haberleri

YSK haberleri ve güncel YSK gelişmeleri, YSK ile ilgili tüm video, YSK fotoğrafları ve YSK haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin Hatay'ın Samandağ ilçesinde oyların tekrar sayılması ve seçimin yenilenmesi isteğini reddetti.

Gündem

CHP’nin İstanbul’un Beykoz ilçesinde yaptığı itiraz YSK tarafından kabul edildi. Beykoz'da mazbatayı Alaattin Köseler alacak.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, Van kararı ile ilgili "Van ile ilgili verilen gerekçeli karar bugün yazılacak" dedi.

Gündem

AK Parti'nin Bartın Amasra için oyların yeniden sayılması itirazı seçim kurulunda kabul edilmişti. YSK, kurulun kararını iptal etti.

Gündem

DEM Parti YSK Temsilcisi Mehmet Rüştü Tiryaki, "Van İl Seçim Kurulu kararını kaldırdı ve mazbatanın Zeydan'a verilmesine karar verdi" dedi.

Gündem

YSK Başkanı Ahmet Yener, "Seçime katılım oranı yüzde 78,11. Kesin olmayan sonuçlara göre büyükşehir belediye başkanlığına katılım oranı yüzde 78,11...

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, yayın yasaklarının kaldırıldığını duyurdu. Türkiye genelinde seçim sonuçları dakika dakika paylaşılacak.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, seçimle ilgili şimdiye dek kendilerine ulaşan olumsuz bir durum olmadığını açıkladı.

Gündem

Türkiye yarın sandık başına gidiyor. Seçimlere yönelik propaganda serbestliği sona erdi ve bazı seçim yasakları başladı.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından verilen karara göre 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin oy sayımı aralıksız yapılacak.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK), yerel seçimler için hazırlanan oy pusulaları tanıtıldı.

Gündem

31 Mart yerel seçimlerinde görevlendirilen öğretmenlere yönelik eğitim toplantısında bir seçim kurulu görevlisinin, salondakilere, 'Seçim günü arayıp aptal aptal sorular...