Daha önce AK Parti'den 4 kez aday adayı olan İbrahim Tatlıses, yeniden AKP Şanlıurfa milletvekili aday adaylığına başvurmuştu.

YİNE ADAY OLAMAMIŞTI

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu'na milletvekili aday listesini verdikten sonra gözler ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i aradı. Ancak AK Parti milletvekili aday listesinde Şanlıurfa'dan 14 kişi yer almasına rağmen aday listesinde İbrahim Tatlıses'in ismi yer almadı.

Memleketi Şanlıurfa için her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyleyen ve bu yoldan dönmeyeceğinin altını çizen Tatlıses'in kızı Melek Zübeyde Akkaş, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

"GELİYORLAR"

İbrahim Tatlıses'in Perihan Savaş ile evliliğinden dünyaya gelen Akkaş, babasının aksine Millet İttifakı'nı destekliyor. Instagram hesabından Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın fotoğraflarının film afişine yerleştirildiği bir kareyi paylaşan Melek Zübeyde Akkaş, "Geliyorlar" notunu ekleyerek desteğini gösterdi. Akkaş'ın paylaşımı kısa sürede konuşulmaya başlarken Tatlıses'in ne tepki vereceği de merak konusu oldu.

Evli ve 3 çocuk annesi Melek Zübeyde Akkaş, ailesi ve kardeşlerinin yanı sıra gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor.

Cumhuriyet