Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile Manchester United'ın ilgilendiği iddia edildi.

İLK DÜŞÜNCE KİRALAMA

İngiliz basınından Football Transfers'in haberine göre; Premier Lig devi, gol yollarındaki eksikliğini gidermek için Icardi'yi transfer etmeyi düşünüyor. ManU'nun ocak ayında Arjantinli futbolcu için olası bir kiralama seçeneğini değerlendirdiği belirtildi. Haberde sözleşmede bir satın alma opsiyonunun da yer alacağı kaydedildi.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Süper Lig yorumu: Benim ömrüm yetmez Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Süper Lig yorumu: Benim ömrüm yetmez

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Manchester United'a karşı iki maçta da forma giyen 30 yaşındaki futbolcunun gösterdiği performansın, İngiliz kulübünün yöneticileri tarafından etkileyici bulunduğu ifade edildi.

GOLCÜ ARANIYOR

Haber detayında Kırmızı Şeytanlar'ın teknik direktörü Erik ten Hag'ın acilen bir forvet transferi istediği belirtildi. Rasmus Hojlund'un 13 maçta forma giydiği Premier Lig'de henüz ağları havalandıramaması, Marcus Rashford, Anthony Martial, Alejandro Garnacho ve Antony gibi hücum oyuncularının da yeterli gol katkısı sağlayamamasının ten Hag'ı yeni bir golcü arayışına yönelttiği kaydedildi.

Bu sezon Galatasaray'da 25 maça çıkan Icardi 17 gol atarken, 6 kez de asist yaptı. Arjantinli yıldızın, sarı kırmızılı takımla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.