Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldız adayı Arda Güler, Avrupa'da adından söz ettirmeye devam ediyor. Birçok Avrupa kulübünün radarında olan genç futbolcuya bir övgü de Antonio Cassano'dan geldi.     

İtalya Milli Takımı'nın eski yıldızı Cassano, verdiği bir röportajda Arda Güler için övgü dolu ifadeler kullandı. İşte o sözler:

'MUHAKKAK ALINMASINI SÖYLEDİM'

"Tüm İtalya'nın büyük kulüplerine bir futbolcuyu öneriyorum; Arda Güler! Fenomen yeteneklere sahip biri. Maç görüntülerini internetten izlemeye çalışıyorum.

Arda Güler, gerçek bir yetenek. Sol ayaklı. 1.76 boyunda. 2005 doğumlu. Fenerbahçe'de zaman zaman ilk 11 oynuyor. Fenomen, gerçek fenomen! Bazı büyük kulüplerde görev alan arkadaşlarıma da Arda Güler'i muhakkak almasını söyledim.

Arda Güler'i ilk kez birkaç hafta önce izledim. Aşık oldum! Çılgın bir top sürme becerisi var. İnsanlar, Arda Güler için İtalya'da stadyumları doldururlar. Gerçek bir yetenek."

Fenerbahçe'de bu sezon fazla forma şansı bulamayan Arda Güler, 13 karşılaşmada görev yaparken, 3 gol atıp 1 de asist yaptı.  

arda guler ovgu2