Seçim tarihinin yaklaşmasıyla birlikte kampanyalarda hız kazandı.  İYİ Parti de kampanyasında“Birlikte Kazanacağız!” ve “Tarih Yazacağız!” sloganlarını kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu ile olan fotoğrafı “Birlikte Kazanacağız!” sloganıyla, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile olan fotoğrafı ise, “Tarih Yazacağız!” sloganıyla billboardlara yerini aldı.

'BİRLİKTE KAZANACAĞIZ, TARİH YAZACAĞIZ'

Televizyonlarda ve resmî sosyal medya hesaplarında da paylaşılan videoda Akşener’in “Milletin sesi neredeyse; biz oradayız! Milletin iradesi neredeyse; biz oradayız! Milletin derdi neredeyse; çözümlerimizle birlikte, biz oradayız! Milletimizin açtığı yolun önünde, hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye, hep birlikte devam edeceğiz! Birlikte Kazacağız! Tarih Yazacağız!” sözlerine yer verildi.

Akşener'in geçmiş seçimlerinden, esnaf gezilerinde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile gerçekleştirdiği deprem bölgesi ziyaretinden ve 6 siyasi parti liderlerinin bulunduğu görüntüler de paylaşıldı.