"Milletin kazanacak diye arkasında durduğu ümidin sesini duyun diyen tarafız" diyen Ağıralioğlu'u Meral Akşener'in 'Yavaş ve İmamoğlu' çağrısının ardından açıklamalrda bulundu.

'KAZANACAK ADAY' SÖYLEMİNDE ISRAR

Basına açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, 'İYİ Parti bugün itibarıyla Altılı Masa'nın bir paydaşı mı?' sorusuna, "İYİ Parti'yi masaya altı kişinin mutabakatıyla alınacak iradesiyle yani ortak şuur dediğimiz alana teklifini sunuyor. Milletin kazanacak diye arkasında durduğu ümidin sesini duyun diyen tarafız. 5 parti Kemal Kılıçdaroğlu'nu söylüyor, biz altıncı paydaş olarak diyoruz ki millet 'kazanacak aday' diye bu iki belediye başkanını önemsiyor" ifadelerini kullandı.


Ağıralioğlu, "Genel Başkan ortak adaya kazanacak adayı ekleyen iradeyi temsil ediyor. Hala aynı yerde duruyor" diyerek şunları söyledi:

"Kabul görmeyen iradenin ne dediğini dinleyeceğiz. Yani bunu kabul etmiyorsanız milletinize ne diyeceksiniz, nasıl yanıtlayacaksınız. Meral Akşener'in masaya teklifinin, İYİ Parti'nin masaya teklifinin siz ne diye savuşturacaksınız, onu dinleyeceğiz. İYİ Parti bizim teklifimize cevap verecek olanların cevabının mahiyetine bakacak. Aynı zamanda bu cevamı millete de takdim edecek."