Toplam 17 takımın mücadele verdiği Kadir Gökçe 1. Amatör Ligi A Grubu birincisi Kıyıköyspor olurken; B Grubu birincisi ise Büyükkarıştıran oldu. Takımlar bu sayede Süper Amatör Lige çıkma hakkı kazandılar.   Aynı ligde mücadele eden Karahıdırspor’un sponsoru da Kadir Gökçe Vakfı (KAGEV) olmuştu.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin yabancı VAR hakemi belli oldu Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin yabancı VAR hakemi belli oldu

Kadir Gökçe Sezonu’nda 2. Amatör Lig mücadeleleri ise 3 Mart 2024’de başlayacak.
 
Federasyon Başkanı Hasan Başdemir açıklamasında: “Kentimize büyük hizmetleri olmuş, rahmetli Kadir Başkanımızın adını verdiğimiz sezonumuz başarı ile geçti. Bu vesile ile tüm emeği geçenleri kutluyorum. Amatör Kulüplere destek veren tüm dostlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kadir Gökçe Vakfı Başkanı Av. Görkem Gökçe açıklamasında: “Sporun gelişmesi için amatör spor kulüplerinin mücadelesini önemsiyor ve destekliyorum. Kırklareli’deki sezona ve amatör liglere Kadir Gökçe Sezonu ismi verilmiş olması ailemizi hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. Bu vesile ile şampiyonlarımızı ve ter döken sporcularımızı, teknik heyetleri ve yöneticilerimizi kutluyor; Türkiye Futbol Federasyonu ve Kırklareli Amatör Kulüpler Başkanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

Dasdasd

KADİR GÖKÇE KİMDİR?

1950 yılında Kırklareli’de doğdu. Aslen Mali Müşavir olan Kadir Gökçe, 1989-1999 Kırklareli Belediye Başkanı, Kırklarelispor Başkanı, SODEP Kurucu İl Başkanı, SHP Kurucu İl Başkanı olarak Kırlareli’ye birçok hizmeti bulunmuştur.  2019’da hayata gözlerini yuman Gökçe’nin rahmetli babası Halit Gökçe ise Kırklarelispor Kurucu Başkanı’dır. 

AV. GÖRKEM GÖKÇE KİMDİ?

1981 Kırklareli doğumludur. Öğrenim hayatını Kadıköy Anadolu Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi, İstanbul Üniversitesi ve Harvard Üniversitesi’nde sürdürmüştür. Halen İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisansüstü çalışmalarını sürdürmektedir. Yaklaşık yirmi yıllık hukuk kariyerine sahip olan Görkem Gökçe; Gökçe Avukatlık Ortaklığı’nın kurucusudur ve bilişim ve teknoloji hukuku alanında uzman kabul edilmektedir. Kadir Gökçe Vakfı ve Trakya Güneşi Platformu’nun kurucu başkanıdır.