HBO, Game of Thrones’un spinoff dizisi House of the Dragon’un ilk bölümüyle 9.986 milyon izleyici kaydederek ağın tüm zamanların en büyük prömiyerini gerçekleştirdi. İzşeme sayısının sadece bir gecede ulaştığı rakamlar dikkat çekti.

Game of Thrones, 2019’daki son bölümüyle 13,7 milyon canlı izleyiciyle final yaparken izleyicilerin spinoff beklentisi de oldukça yüksekti. House of the Dragon’un çekimleri ve hazırlıkları merak uyandırırken nihayet dizi ilk bölümüyle ekranlara geldi.

10 MİLYON İZLENMEYİ YAKALADI

Yaklaşık 10 milyon izleme ile yeni bir rekora imza atan HBO, hem izleyicilerin diziyle hala ilgilenip ilgilenmediğine hem de izleyenlerin izleme alışkanlıklarını değiştirip değiştirmediklerine de yanıt aldı.

HBO içerik sorumlusu Casey Bloys yaptığı açıklamada, “Milyonlarca Game of Thrones hayranının dün gece bizimle Westeros’a döndüğünü görmek harika bir şeydi. House of the Dragon, prodüksiyona kalbini ve ruhunu katan inanılmaz yetenekli bir oyuncu kadrosuna ve ekibe sahip ve izleyicilerin olumlu tepkisinden dolayı çok mutluyuz” dedi.