Mucize Doktor dizisinin 30. bölümü 24 Eylül günü yayınlanmıştı. Bu bölümde gerçekleşen olaylar: Nazlı sayesinde kötü günleri atlatmaya çalışan Ali, bu kez daha ağır bir darbeyle sarsılır. Babası gibi sevdiği Adil Hoca, ansızın hastanede düşüp bayılır. Yapılan tetkikte durumun vahameti bütün çıplaklığıyla ortaya çıkar; Adil çok ağır hastadır. Adil’i seven herkes çaresiz kalırken Ali bir çözüm bulmak için kendini paralar. Sonunda anlar ki; tek kurtuluş, yıllar önce öldüğünü sandığımız birinin elindedir.

24 Eylül akşamı yayınlanan Mucize Doktor 30. bölümü dizinin resmi youtube hesabından paylaşılan video ile izleyebilirsiniz –> Mucize Doktor 30. Bölüm

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ HAKKINDA

Her ne kadar Amerika’da yayınlanan versiyonu ile tanınsa da, Fox Tv’nin yeni dizisi Mucize Doktor’un asıl versiyonu Kore’dir. Çoğunlukla Kore’de ortaya çıkan dizinin uyarlama olduğu bilinmekte, Amerikan versiyonu ise temel çıkış noktası olarak düşünülmektedir.  Ancak Mucize Doktor’un asıl asıl senaryosu Kore’ye aittir. İsmi ise “Good Doctor” tur.

Dizinin ilk versiyonu (Kore) 2013 yılında, ikinci versiyonu ise 2017 yılında çekilmeye başlanmıştır. 2018 yılında ise Japonya versiyonu olarak çekilmeye başlanmıştır.

MUCİZE DOKTOR FİLMİ NEREDE, HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Mucize Doktor dizisinin mekanları izleyiciler tarafından merak ediliyor demiştik. Hayat Hastanesi şu anda kullanımda olmadığı için dizinin yapımcıları iki katını tadilata sokarak dizi çekimine hazır hale getirdi. Dizinin fragmanına bakacak olursak yeni sezona bomba gibi başlayacak. Dizi İstanbul ve İzmit arasındaki kullanılmayan bir hastane binasında çekilmektedir. Dizinin başrolü Doktor Ali Vefa’dır. Dizinin fragmanında ise Hayat Hastanesi detaylı bir şekilde tanıtılmaktadır. Böylece Hayat Hastanesi’nin hem reklamı yapıldı hem de dizi burada çekilecek.