Britney Spears'ın nişanlısı Sam Asghari, zaten evli oldukları yönündeki spekülasyonları sona erdirdi ve hayranlarına büyük gün için bir tarih belirlendiğini söyledi. Üçüncü çocuğuna hamile olan Spears, sosyal medyadaki paylaşımlarında Asghari'yi "kocası" olarak nitelendirdi ve bu, hayranlarının gizlice evlenme ihtimalini tartışmasına yol açtı. Ancak kaynaklar, ABD'deki bazı medya kuruluşlarına durumun böyle olmadığını söyledi. 

‘KİMSE BİLMEYECEK’

28 yaşındaki Asghari, paylaştığı fotoğrafın açıklama kısmına, "Hayatlarımız gerçek bir hayat peri masalı oldu” şeklinde kaydederek, Asghari, 2.4 milyon takipçisine "büyük gün ayarlandı!" diyerek devam etti. Asghari, törenin özel olacağını öne sürerek, "Ertesi güne kadar kimse bilmeyecek" diye ekledi.

Spears'ın hamileliği ve Asghari ile yaklaşan düğünü, yıldızın vasilik altında 13 yıllık yaşamının ardından özgürlüğünü kutlarken geldi. Kişisel ve mali işlerini kontrol eden tartışmalı yasal anlaşma, bir mahkeme kararının ardından nihayet kasım ayında sona erdi. Bu yargılamalar sırasında, 40 yaşındaki şarkıcı, diğerleri arasında babası Jamie Spears tarafından yönetilen vasiliğin sadece mali durumunu değil, aynı zamanda evlenme ve çocuk sahibi olma seçimini de nasıl etkilediğini anlatmıştı. (Sky News)