SABA TÜMER PROGRAM YAPMIYOR - Sabah Tümer pandemi döneminde program yapmayı sağlıklı bulmadığını söyledi.  Ünlü sonucu "Önümü de göremiyorum, kimsenin hayatını da riske edip stüdyoma getiremem. Mis gibi sosyal medyada yayınlarımı yapıyorum" diye konuştu. 

ROMANTİK ÖPÜCÜK- Pandemi dönemini Kapadokya'da geçiren Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş romantik tatillerine devam ediyor. Önceki gün at binen çift bu mutlu kareleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğraflara takipçileri "Aşk ile sevgi içeren harika kareler, mutluluğunuz daim olsun" gibi yüzlerce yorum yaparken nazar boncuğu emolojileri koydu. 

BURCU ESMERSOY MANKENLİĞE DÖNDÜ - Ünlü sunucu Burcu esmersoy, Kapadokya'nın büyülü ambiyansında bir markanın Kaşmir ürünleriyle kamera karşısına geçti. 
Ünlü sunucu giydiği farklı kombinlerle şarkıcı çarpıcı pozlar verdi. Burcu Esmersoy markanın ürünlerini her zaman tercih ettiğini de belirtti...

IŞIL YÜCESOY ALBÜM ÇIKARDI - Işıl Yücesoy müzik etiketiyle yayınlanan yeni single'ı 'İzninle' ile müzik severlerle buluştu. Sanatçı "Eğer çok kuvvetli bir gitme isteğine rağmen çok naif bir kalma duygusunu hissettiriyor bu nedenle kalplere dokunacak şarkılarım" dedi. 

SERDAR ORTAÇ'TAN KONSER YORUMU - Serdar Ortaç, Rumeli Hisarı'nda objektiflere takıldı. Şarkıcı, yılbaşı günü sosyal medya üzerinden bir konser vermeyi düşünür müsünüz? sorusuna "Takipçilerim ya da insanlardan böyle bir talep yok. 
Onun için konserde olmaz" yanıtını verdi. 

SİNAN AKÇIL'DAN AŞI YORUMU - Sinan Akçıl, Kadir Çetin'in sunduğu programa konuk oldu. Corona virüs aşısıyla ilgili polemiklere şarkıcı, "Bırak aşıyı olmayı içerim... Aşımızı olalım, eski günlerimize geri dönelim. Konserlerde insanlarla tekrar buluşalım" diye konuştu.