5 yıllık eşi Melis İşiten'den boşanan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, menajeriyle yaşadığı iddia edilmişti.

Kaygılaroğlu’nun instagram hesabından yaptığı bir paylaşım bu iddiaları güçlendirdi. Oyuncunun eski eşi Melis İşiten, yeni aşkıyla fotoğrafını paylaşan Kaygılaroğlu’na aynı gün manidar bir gönderme yaptı.

Başarılı oyuncunun beraber fotoğrafını paylaştığı kişinin menajerinin ekibinde yer alan basın danışmanı ve oyuncu menajeri Gamze Okutucu olduğu öğrenildi. Kaygılaroğlu ve Okutucu'nun bir süredir aşk yaşadığı öğrenildi.

İşiten'den yeni aşkıyla fotoğraf paylaşa Kaygılaroğlu'na göndermede bulunarak 'Bugün hissettiklerini unutma. Unutma sana hissettirilenleri' şeklinde bir mesaj paylaştı.

Mesajın ardından birçok haber yazılıp çizilmesi üzerine gönderiyi kaldıran İşiten, sosyal medya hesabından açıklama yaparak sitemde bulundu.

Evliyken de boşanırken de ilişkisiyle ilgili çok şey yazılıp çizildiğini belirten İşiten, ''O zamanlar kirlenmemesi adına çok bir şey söylemedim. Şimdi ben ne desem çoktan bitmiş bir hikayeye adıyorsunuz. Oysa ben yeni sayfam kirlenmesin diye bu sefer sizden saklıyorum hikayemi'' şeklinde konuştu.