Türkiye'nin gelmiş geçmiş en önemli seslerinden 'Paşa' diye de anılan sanat güneşi Zeki Müren hakkında tartışılan bir çıkış yapan müzisyen Özdemir Erdoğan, Müren'i yine  hedef aldı.

SÖZLERİNİN HALA ARKASINDA

Sabah'ta yer alan habere göre, Müren hakkındaki geçmiş sözlerinin arkasında olduğunu belirten Erdoğan, "Ben ne düşündüysem onu söyledim. Ülkemizde kültür adına söz söyleyen, yazan çizen, satılmamış, namuslu ve cesur eleştirmen kalmadığından, bu görev birkaç sanatçı arkadaşımla bize düştü...” diye konuştu.

MÜREN'İN MAKYAJ VE KIYAFETLERİ...

"Zeki Müren'in kadın çağrışımlı makyajları, kıyafetleri, mini eteği, halktan ve yönetimden hiçbir tepki almadı" diyen Erdoğan, "Televizyonun en önemli reyting saatlerinde, halkımız, çocuklarıyla birlikte ailece bu gösteriyi izledi. Çeşitli sahnelerdeki klasik müziğimizin kalitesini çok aşağılara çeken taklitlerine ne demeli? Şimdi bazıları ‘Benim çocuğuma bir şey olmadı’ diyor ama en sıradan bir psikolog bile çocukların herhangi bir tanımlamaya sığdıramadıkları bu obje karşısında etkilenebileceklerini kabul eder" ifadelerini kullandı.

"LGBT'LER NEREDEN ÇIKTI"

İtirazının ise bu noktada başladığını söyleyen Erdoğan, "Eğer kötü örnek olmadıysa, her toplumsal harekette, alakalı alakasız çok renkli bayraklarıyla boy gösteren LGBT'ler nereden çıktı, bunu görmek lazım" dedi.