'HAYALİ DAİRE SATIŞI' SUÇLAMASI

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava geçen yıl açıldı. Göğüş Yapı AŞ'den Mart 2013'te iki ayrı daire için 770 bin TL ödeyen M. N. N., dairelerin teslim edilmemesi nedeni ile savcılığa başvurdu. Şüpheli olarak haklarında iddianame hazırlanan Kerem Göğüş (38) ve şirketin pazarlama sorumlusu annesi Nurcan İlleez (60) 'hayali daire satışı' yapmakla suçlandı. İddianamede, şüphelilerin kendilerine ait olmayan arsada ve ruhsatı olmayan projeden daire sattıkları kaydedildi. 

BELEDİYE SORUN ÇIKARDI

Kerem Göğüş ise savcılık savunmasında, yaşanan sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını kaydetti. Belediye ile sorun yaşadıklarını belirten Göğüş, yöneltilen suçlamayı kabul etmedi.

SAVCI SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ

Anne oğul hakkında İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı Mehmet Düzgün, sanıkların fikir ve eylem birliği içinde hareket ettiklerini, projesi olmayan, resmi izni alınmayan projelerden konut satışı yapıldığını kaydetti. Savcı Düzgün, mütalaasında anne- oğul için 3 yıldan 17.5 yıla hapis istemi ile cezalandırılmalarını istedi.  

Kerem Göğüş ve annesi Nurcan İlleez’in katılmadıkları duruşmada, avukatları, esasa ilişkin savunma için süre istedi.

Polemik Haber