Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, sosyal medya hesabından kedileriyle çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak kedi Eros için adalet çağrısında bulundu.

İstanbul Başakşehir‘de bulunan bir sitede, asansörde sıkıştırdığı kedi Eros‘u işkence ile öldüren İbrahim Keloğlan'ın yargılandığı davada bugün yapılacak duruşma öncesi Icardi de 'Eros için adalet' çağrısına destek verdi.

Fenerbahçe Beko, Final-Four kapısını araladı Fenerbahçe Beko, Final-Four kapısını araladı

Icardi Eros

DURUŞMASI BUGÜN GÖRÜLECEK

Yıldız futbolcu sosyal medya hesabından iki kedisiyle birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Icardi'nin fotoğraf çektirdiği iki kedinin birinin boynunda “Bugün Eros’a, yarın bize” ve "#erosicinadalet" yazısı yer aldı. Öte yandan Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın tutuksuz yargılanacağı davanın ikinci duruşması bugün saat 10.30’da İstanbul Küçükçekmece Adliyesi'nde görülecek.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Başakşehir'de bulunan bir sitede, 1 Ocak günü saat 03.15 sıralarında İbrahim Keloğlan, asansörde karşılaştığı Eros adlı kediyi işkence ile katletmiş, güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrasında açılan davanın ilk duruşmasında "iyi hal indirimi" alarak serbest bırakılmıştı.