Mauro Icardi Haberleri

Mauro Icardi haberleri ve güncel Mauro Icardi gelişmeleri, Mauro Icardi ile ilgili tüm video, Mauro Icardi fotoğrafları ve Mauro Icardi haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin maçtan çekilmesi ile tatil edilen Süper Kupa maçının ardından bir paylaşım yaptı.

Spor

Süper Lig lideri Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'ye, dünya devinin talip olduğu iddia edildi.

Spor

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, İbrahim Keloğlan isimli caninin işkenceyle öldürdüğü kedi Eros için adalet çağrısında bulundu.

Spor

Galatasaray'ın yıldız forveti Mauro Icardi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla saçlarını pembeye boyadı.

Spor

Beşiktaş'ın eski yıldızı Pascal Nouma, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin 1 maçlık cezasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye 1 maç men cezası ve 19 bin 500 TL para cezası verdiğini...

Spor

Galatasaray'ın Arjantinli santrforu Mauro Icardi, Ankaragücü maçındaki 'hakareti' sebebiyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.

Spor

MKE Ankaragücü, Mauro Icardi hakkında sportmenlik dışı hareket yaptığı gerekçesiyle disiplin soruşturması başlatılması için TFF^ye başvuruyor.

Spor

Fenerbahçe derbisinde sakatlandıktan sonra sahalardan uzak kalan Mauro Icardi'den, Galatasaray camiasını sevindiren haber geldi.

Spor

Fenerbahçe derbisinde yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan bir süre uzak kalacak olan Mauro Icardi'nin dönüş tarihi belli oldu.

Spor

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe derbisinde yüzüne aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Mauro Icardi'nin, sakatlığından dolayı bir süre forma giyemeyeceğini duyurdu.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Suudi Arabistan'daki Süper Kupa maçına saatler kala, yıldız golcü Mauro Icardi ile ilgili kararını verdi.