Beklentileri karşılamayan Tammy Abraham'ı kadroda düşünmeyen Mourinho transfer döneminde oyuncuyu satacak. Abraham'ın mevkisine transfer edilen Belotti ise beklentileri karşılamadı.

ROMA'DA ICARDI SESLERİ

İtalyan basınından www.calcionow.it'in haberi göre, Mourinho, Galatasaray'ın yıldızı Icardi'nin peşinde. İtalyan basını, Tangocu için Roma'nın oldukça istekli olduğunu ve Mourinho'nun yeni sezonda forvet hattını Dybala & Icardi ikilisinden oluşturmak istediğini duyurdu.

Paris Saint-Germain'in kadroda düşünmediği Arjantinli yıldızın en büyük talipleri Serie A ekipleri Roma ve Milan oldu. 

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Mauro Icardi'ye Roma ve Milan'ın talip olması tesadüf değil. Arjantinli oyuncuyla her zaman ilgilendiler. Özellikle Roma... Teknik Direktör Jose Mourinho, takımında görmeyi çok istiyor. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya çalışan Başkent ekibinde; hücum hattını Portekizli çalıştırıcı, Dybala & Icardi ikilisinden oluşturmanın hayalini kuruyor. Icardi de Inter'deki günlerindeki gibi bayrak adam olmak ve İtalya'ya geri dönmek istiyor. Icardi, Roma'nın tam aradığı isim. Dybala ile sık sık telefonda konuştukları da biliniyor. Roma, Wanda Nara için bile doğru bir yer." 

(KAYNAK)