Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan İsviçre'nin temsilcisi şarkıcı Nemo'nun sahne kıyafetini eleştirdi...

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

-Çevremizde barış ve huzur kuşağının oluşması, uzun vadeli dostane ilişkiler kurulması dış politikamızın amacıdır. BM ise zamanla bu tarihi pozisyonundan uzaklaşmaktadır. Uluslararası toplum ezici çoğunlukla Filistin'in yanında durmuştur.

-Netanyahu yönetimi terör arıyorsa bir boy aynasına ilk elden bakmayı mutlaka tercih etmelidir. Küresel vicdan Filistin'in yanındadır.

SİYONİZME TEPKİ

-BM Genel Kurulu'nda ABD'nin Filistin tasarısını bir kez daha veto etmesi muhtemeldir. İsrail temsilcisinin tepkisi de Siyonist vandallıktır. 

"SOYKIRIMIN BAHANESİ OLAMAZ"

-Soykırımın bahanesi olamaz. 35 bin insanın cinayeti örtbas edilemez. 221 gündür Gazze'de hüzün vardır.

-Çocuk çocuk kadın demeden masum halk yok edilmektedir. Refah'a saldırmak da alçaklıktır. Gazze'nin dünya ile irtibatı koparılmıştır. 

-Gazze'yi savunmak demek mesela Gaziantep'i savunmak demektir. Gazze'yi konuşmak demek mesela Şanlıurfa'yı konuşmak demektir.

MSB açıkladı: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 15 PKK'lı terörist öldürüldü MSB açıkladı: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 15 PKK'lı terörist öldürüldü

Eurovisiondalgbtpropagandasinemoya17319669610Ampjpg I J U0L Hv0Qebn Sy Hd Q Zw

2024 Eurovision Şarkı Yarışması’nı kazanan Nemo

EUROVISION'UN KAZANANINA TEPKİ

Bahçeli, geçtiğimiz hafta yapılan Eurovision şarkı yarışmasına şu tepkiyi gösterdi:

-Türkiye Yüzyılı hedefleri hepimizin sahip çıkıp gerçeğe dönüştürmek için çalışacağımız milli bir vizyon hamlesidir.

-Huzursuz, umutsuz, ufuksuz, memnuniyetsiz kitleler psikolojik rahatsızlıkların, sapkın eğilimlerin pençesindedir. 2024 yılı Eurovision şarkı yarışması insanlığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını belli etmiştir. 

-Sanattan çok siyasi içerikli yarışmanın ahlaki çöküşe dönüşmesi, erkekle kadın arasında 3. türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur. Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir.

-Birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyididir. Bunun adına çağdaşlık deniyorsa biz de diyoruz ki batsın böyle anlayış.

MEB'İN SKANDAL MÜFREDATINA DESTEK

-Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni samimiyetle destekliyoruz. TBMM gündemine gelecek öğretmenlik meslek kanunu teklifini yürekten destekleyeceğiz. Bütüncül bir modelden neden rahatsızlık duyuluyor?

AÇIĞA ALINAN EMNİYET GÖREVLİLERİ

-Her birinizin belki birkaç hadise dışında bu sabah Meclis'e emniyet içinde intikal ettiği düşüncesindeyim. Çok şükür yolunuzu kapatan olmadı.

-Hür ve bağımsız bir ülkede aksini düşünmenin söz konusu dahi edilmeyeceğini hepiniz takdir edersiniz. Kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerine hesap yaptıkları görülmektedir. Akıbetleri için 15 Temmuz'a dikkatle bakmaları itirazımızdır. Ayranımızı kabartmasınlar. Sabrımızı taşırmasınlar.

(Ayhan Bora Kaplan soruşturması) Bugünlerde emniyet ve yargı içerisine yuvalanmış soysuz ve kripto çetelerin, yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülmektedir.

-Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Hedef MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye'dir. Bakalım temiz eller operasyonu nasıl oluyormuş.

-Hepsini içeri tıkmak da hukuk devletinin varlık ve şeref konusudur. Devşirilmiş sözde gazetecilerin bedel ödemesi yakındır ve kaçınılmazdır.