Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, ''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum'' açıklamasını yapmıştı. Ünlü çift, tüm yaşananlara rağmen Kadıköy'de el ele ortaya çıkmıştı. Yeni bir iddiaya göre; Neslihan Atagül'ün annesi Perihan Çıtlak kızının boşanacağını açıkladı.

Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde bir kadınla dans ettiği görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan video olay yarattı. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu boşanıyor. Neslihan Atagül'ün annesi Perihan Çıtlak açıkladı: Kızım ayrılacak Kadir Doğulu'nun resmi olarak evli olduğu Neslihan Atagül dışında adeta harem kurduğu söylentileri ortalığı karıştırmıştı. Kadir Doğulu'nun adı Seze Çakır ile imam nikahı kıydığı yönünde haberler ile gündeme geldi.

Neslihan Atagül ile 2016 yılından bu yana evli olan Kadir Doğulu'nun baş harfi "S" olan ve sanat ve spor camiasına oldukça yakın olan bir isimle imam nikahlı yaşadığı ve bunu da eşi Neslihan Atagül'ün bildiği iddiası büyük ses getirdi.

NESLİHAN'IN HER ŞEYDEN HABERİ VAR

"Yine bir iddiaya göre Neslihan da bu ilişkiden haberdar. Kadir orada başka iki kadınla yakınlaşıyor. Hatta bir tanesi ile daha da ileriye gidiyor. Bu nasıl bir cesaret! Bu artık cesaretin ötesinde! Duymuyor muyuz; kadın kocasının yaşadığı ilişkilerden haberdar ve bunları kabul ediyor. Böyle ilişkiler var. Camiadan arkadaşlar, 'S.'ye geçen sene ev tuttu, doğru' diye mesaj atıyor. Yani Neslihan'ın her şeyden haberi var. Kocan eve gelmiyor, nasıl haberdar olmayacaksın? Aynı dizide rol alıyorlar, seti de ortak. 'Dizi bugün uzuyor' da diyemez." 

NESLİHAN ATAGÜL'ÜN ANNESİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Kadir Doğulu'nun Alaçatı'da bir kadınla samimi bir şekilde eğlenmesi ve ardından da başka bir kadın ile imam nikahı yaptığına dair iddiaların ardından Neslihan Atagül'ün annesi Perihan Çıtlak, kızını yanına çağırdı .İddiaya göre; Zorlu süreçte kızını yalnız bırakmayan anne Perihan Çıtlak, kızının bir süre yanında kalmasını istedi, ünlü oyuncu ise yalnız kalmak istediğini annesine söyleyerek Kadir Doğulu ile yaşadığı evden ayrıldı.

Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanan Onur Akay:

Neslihan Atagül'ün annesiyle konuştum. 'Kızım ayrılacak' dedi. Kararı alan da Neslihan Atagül.

Benim kariyerim için en azından bir süre bu evliliği biraz uzatabilir miyiz? diye yalvarıyor Kadir, Neslihan'a.

boşandılar-nesli-kadir

kadir_dogulu_neslihan_atagul_evliliginde_ihanet_krizi_dogulu_sarmas_dolas_yakalandi_h221599_f0d26