Maçın normal ve uzatma süresinin berabere bitmesinin ardından Hırvatistan’a penaltılarla yenilen Brezilya’nın futbolcuları üzgündü. Gazetecilere konuşan Neymar, "Dürüst olmak gerekirse bilmiyorum. Şu anın hararetinden dolayı şimdi konuşmanın kötü olduğunu düşünüyorum. Belki de doğru düşünemiyorum" dedi.

‘YÜZDE 100…’

PSG’nin yıldız ismi, "Bunun son olduğunu söylemek acele etmek olur ama ben de hiçbir şeyi garanti etmiyorum. Bakalım bundan sonra ne olacak. Kendim için ne istediğimi düşünmek istiyorum. Brezilya için oynamaya kapıları kapatmayacağım ve yüzde 100 geri döneceğimi de söylemiyorum" diye ekledi. 

Neymar, Hırvatistan'a karşı uzatmaların ilk yarısında muhteşem bir gol atarak takımı öne geçirmişti. Ancak Hırvatistan, bitime üç dakika kala skoru eşitledi ve ardından penaltı atışlarını 4-2 kazanarak Arjantin ile karşılaşacakları yarı finale yükseldiler.

O İSİM BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

Sürpriz bir şekilde milli takıma çağrılan 39 yaşındaki efsane savunmacılardan Dani Alves, milli takımdan emekli olacağını ancak kulüp düzeyinde oynamaya devam etmeyi planladığını söyledi.

POLEMİK HABER/DIŞ HABERLER