Milli Takım Haberleri

Milli Takım haberleri ve güncel Milli Takım gelişmeleri, Milli Takım ile ilgili tüm video, Milli Takım fotoğrafları ve Milli Takım haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında oynadığı iki özel maçı da kaybeden A Milli Futbol Takımı, yaklaşan turnuva öncesi kötü sinyaller veriyor.

Spor

Devre arasında Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen yıldız futbolcu Serdar Dursun'un yeni hedefi, EURO24'te Milli formayı giymek.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takımları’nın 2024 Avrupa Şampiyonası'nda giyeceği formaların tanıtımını yaptı.

Spor

Almanya Milli Takımı'nın efsane isimlerinden Mesut Özil, yaz aylarında oynanacak özel bir turnuvayla Milli Takım'a geri dönüyor.

Spor

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Erkan Avseren, Galatasaray yerine Beşiktaş'a imza attığı için, Fatih Terim'in kendisine Milli Takım'da şans vermediğini açıkladı.

Spor

EURO2024 Elemeleri grup aşaması son karşılaşmasında Galler'e konuk olan A Milli Futbol Takımı, 1-1 berabere kalarak şampiyonaya lider gitti.

Spor

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda bu akşam zirveyi koruma mücadelesine çıkıyor. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası...

Spor

Euro 2024 öncesi hazırlık maçı kapsamında Almanya ile karşılaşan A Milli Takımımız Berlin'de Almanya'yı 3-2 mağlup etti.