Cumhur İttifakı'na yeni katılımlar hakkında konuşan AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, “Karşımızdaki ittifak koltuk kavgası peşindeyken buradaki yegane gündem şehirlerin yeniden ayağa kaldırılması. Görüşmeler gayet iyi bir şekilde geçiyor.” ifadelerini kullandı.

'TEMASLAR OLUMLU YÖNDE İLERLİYOR'

Ömer Çelik'in açıklamaları şu şekilde;

Cumhur İttifakı'nın büyümesi için trafik devam ediyor. Temaslarımız olumlu bir yönde seyrediyor. BBP zaten Cumhur İttifakı'nın bir parçası.

Karşımızdaki ittifak koltuk kavgası içerisindeyken, biz deprem yaralarının sarılması için elimizden geleni yapıyoruz.

HÜDA PAR'ın cumhurbaşkanımızın adaylığını desteyeceklerini açıkladıkları için teşekkür ediyoruz.

'DAVET SÖZ KONUSU OLDU'

Yeniden Refah Partisi'ne de genel başkan yardımcımız ziyaret etti. Bu ziyarette bir davet söz konusu oldu. Onlar da bu durumu yetkili kurumlarında istişare edeceklerini ve bu hafta kararı bildireceklerini söylediler. Görüşmeler müspet bir havada geçiyor.

Bugün PKK'nın terör örgütü olduğunu söylemeyen bir partinin açıkça Sayın Kılıçdaroğlu'na desteği söz konusu, buna laf edemeyenler Cumhur İttifakı ile uğraşıyorlar. Bizim parti programımız var destek açıklayan partilerin de kendi programları var, elbette farklılıklar olabilir. Temel ilkeler çerçevesinde seçime gitmesi önemlidir.

'PRENSİPLERİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ'

Devletimizin başı olan Cumhurbaşkanımızın ülkeyi yönetirken ortaya koyduğu temel ilkeleri vatandaşlarımız da çok iyi bilmektedir. Seçimlere daha güçlü şekilde girecek şekilde prensiplerimizi açıklayacağız.