CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Isparta’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda katıldığı 'Halk Buluşması'na CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan da katıldı. Yazgan, Özgür Özel’e Ispartaspor’un atkısını hediye etti. Özel, Yazgan için, ''Eğer Isparta’nın belediye başkanı olursa parti ayırmadan,  görüş ayırmadan yakasındaki Türk Bayrağının gereğini yapacak. Atakan başkan Isparta ittifakının lideri olacak, Isparta’ya hizmet edecek” dedi.

'KORKUYU ÖRGÜTLEYEN BİR İTTİFAK VAR'

Özel, şunları söyledi:

"Artık Türkiye’nin bütün demokratlarının bir safta toplanmasının sırası geldi. Çünkü bir tarafta birbirine benzeyen bir ittifak var. Her geçen gün hakaretler eden, küfreden tehdit eden depremzedelere bile şantaj yapan her geçen gün birbirine benzeyen ve Türkiye’de umudu müjdelemek, örgütlemek yerine korkuyu örgütleyen bir ittifak var. Maalesef git gide birbirlerine benziyorlar. Git gide sertleşiyorlar ama bir yandan işçinin, çiftçinin, memurun, emeklinin gönlündeki yerlerini tamamen kaybetmiş durumdalar.

Bir tarafta Cumhur İttifakı dururken, karşısında çok daha büyük bir ittifak var. Renklerini al yıldızlı al bayraktan alan Türkiye ittifakı var. Türkiye ittifakında ya da Isparta ittifakında sosyal demokratlar var ama yalnız değiller. Milliyetçi demokratlar var. Muhafazakar demokratlar var. Kürdü ile Türk’ü ile alevisi ile sünnisi ile bu güzel memlekette kim varsa Türkiye ittifakında var. Hep beraberiz ele eleyiz gönül gönüleyiz.

Özgür Özel: Rakibe saygı duymak erdemdir Özgür Özel: Rakibe saygı duymak erdemdir

'EMEKLİYİ 10 BİN LİRAYA MAHKUM BIRAKANLARA İTİRAZ EDİYORUZ'

Şimdi görülüyor ki Adalet ve Kalkınma Partisi’nden seçilmiş beş yıldır Isparta’yı yöneten ve son dönemlerde de ortaya çıkanlarla gül kokulu Ispartta’yı kirlettikleri anlaşılan bir yönetim anlayışına karşı hepinizin sevdiği ‘Efsane başkan’ dediğiniz Atakan Yazgan, başa baş mücadele ediyor. Eski dosttan düşman olmaz. Geçmişte, meydanı birlikte doldurduklarımız, değişen bir şey yok saraya itiraz ediyoruz. Tek adam rejimine itiraz ediyoruz. Onlara kayıtsız, şartsız destek verenlere itiraz ediyoruz. Yoksulluğa, yokluğa itiraz ediyoruz. Elmacının, gül üreticisinin sesini duymayanlara itiraz ediyoruz. Emekliyi 10 bin liraya mahkum bırakanlara itiraz ediyoruz.

Herkes kendi partisine oy verirse AK Parti bir beş yıl daha devam eder. Ama o devamdan AK Partililer de memnun değil. Bir AK Partili belediye var kendisi göreve gelmiş ne yapması lazım. Her türlü işten güçten elini çekmesi lazım. Ne yapmışlar bir şirketin ismini değiştirmişler. Hisse devri yapmışlar Belediye başkanının ailesine hisseleri devretmişler. Belediyeden 32 milyon liralık ihaleyi almışlar. Yahu şehri emanet ettik sana böyle belediyecilik olmaz. Bu belediyecilik anlayışına karşı gözü tok, eli tok haramdan korkan çalışkan bir belediye başkanın istiyorsanız işte karşınızda Atakan başkan…