Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat ve İrem Altuğ'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Cuma günleri yayınlanan dizi, izleyenleri ekran başına kitlemeye devam ederken dizinin final bölümü izleyiciler tarafından merak konusu olmuştu. Yalı Çapkını'nın nasıl biteceği ortaya çıktı. Söz konusu finalde yaşanacaklar, Yalı Çapkını izleyecilerinin gündeminde. İşte, Yalı çapkını'nın ortaya çıktığı iddia edilen final senaryosu...

Son günlerde gündemde olan Yalı Çapkını dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Gülseren Budayıcıoğlu hikayesinden uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Dizinin güçlü kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler yer alıyor.

Cuma akşamları ekrana gelen dizi büyük ilgi görürken, dizinin sonu izleyiciler tarafından merak konusu olmuştu.

YALI ÇAPKINI'NIN SONUNDA NE OLACAK?

Ferit, maddi durumu iyi, yakışıklı, kendine güvenen ancak aşka ve evliliğe inanmayan bir gençtir. Seyran ise Ferit'in görücü usulü evlendiği karısıdır. Ferit'in çapkınlığı Seyran'ı çileden çıkartacak.

SEYRAN FERİT'İ TERK EDECEK

Koskoca yalıda tek başına kalan Seyran, kendisini aldatan Ferit'i terk edecek. Ardından da Ferit'in çöküşü başlayacak.

FERİT İNTİHAR EDECEK

Seyran'ın kendisini terketmesiyle bunalımagiren Ferit, önce mal varlığını kaybedecek, ardından da iflas edecek. Büyük bir çıkmaza giren Ferit, dizinin sonunda intihar edecek!

Polemik Haber / Aykut Metehan