Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Serdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Serdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin en çalışkan teşkilatlarından daha fazla çalışarak büyük oy farkıyla birinci turda Çankaya'ya inşallah göndereceğiz sayın Cumhurbaşkanımızı" diye konuştu.

'ŞU AN TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ MESELESİ...'

Serdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Ehemmi mühimme tercih edilmesi diye bir söz var. Yani mühim önemli demek ehemmi daha önemli demek. Altılı masanın paydaşlarıyla ilgili görüşlerimiz var hepsini dondurduk şimdi. Şu an Türkiye'nin en önemli meselesi organize suç örgütü gibi çalışan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir daha seçilmemesi mücadelesidir.

Bu Türkiye'nin en önemli meselesidir. Doğru Parti'nin geleceğinden; CHP'nin geleceğinden önemlidir. Onu demokratik yolla sandıktan indireceğiz yerine anasayamızın değiştirilemez maddelerine sahip çıkacak, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkacak Kemal Kılıçdaroğlu'nu büyük oy çoğunlupuyla oturtacağız. Kendisini ilk tebrik etmeye biz gideceğiz."