Köklü bir dostluğun ardından
Tamer Atalay; Mircea Lucescu ve Gheorghe Hagi ile uzun yıllara dayanan, ailevi bir yakınlığa sahip olan dostluklarıyla biliniyordu. Atalay, sadece spor dünyasının bir devini değil, aynı zamanda hayatında çok özel bir yeri olan kıymetli bir büyüğünü kaybetmenin acısını yaşadığını ifade etti.
"En samimi anlarımızın hatırası kalacak"
Dostluklarının derinliğine değinen Atalay, mesajında şu ifadelere yer verdi:
> "Çok değerli dostum Mircea Lucescu’nun kaybı beni derinden sarstı. Kendisiyle ve Hagi ile olan kadim bağımız, sadece profesyonel bir tanışıklığın değil, gerçek bir kardeşliğin yansımasıydı. Boş vakitlerimizde bir araya gelip tavla oynayacak kadar samimi ve içten paylaşımlarımız oldu. Bu sıcak anlar ve onun beyefendi kişiliği her zaman hafızamda yaşayacak."

Taziye dileklerini iletti
Lucescu’nun hem Türkiye hem de Romanya için ortak bir değer olduğunu vurgulayan Tamer Atalay, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
"Dünya futbolu yeri doldurulamaz bir dehasını, ben ise çok kıymetli bir dostumu kaybettim. Başta kederli ailesi olmak üzere, tüm spor camiasına ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."




