Ankara'da kaza geçirmişti: Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti Ankara'da kaza geçirmişti: Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti

Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanan eski başkan yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi, AK Parti’nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz’a desteğini açıkladı.

Oğlu Uğur Tolgahan Sipahi AK Parti’den birinci sıra Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayı gösterilen Hüseyin Avni Sipahi, daha önce yaptığı açıklamada, “Dualarımız Çekmeköy için Ahmet Poyraz’a, İstanbul için de Murat Kurum’a olsun. Ben sevgili Başkanım Ahmet Poyraz ile seçimde yarışmıştım. 15 yıldır ailesinden, çocuklarından, sevdiklerinden, kendisinden ödün verdi; Çekmeköy’e hizmet etti. İnşallah 31 Mart’tan sonra da Çekemköylülere hizmet etmeye, proje üretmeye devam edecek. Çekmeköy aynı zamanda İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un kalesi olacak” şeklinde konuşmuştu.

FETÖ SORUŞTURMASINDA DA ADI GEÇMİŞTİ

17-25 Aralık yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan Sipahi hakkında FETÖ soruşturması da yürütülmüş ve yurt dışına çıkış yasağı konulmuştu.