Halk arasında bilenen haliyle Bella Eyes ya da cat eyes uygulamaları ile kalkık kaşlar ve badem göz görüntüsü elde edilebilir. Ancak unutmamak gerekir ki her yüz şeklinin ideal göz şekli farklıdır. İdeal olarak bilinen göz şekli ise anatomide mevcut olan hafif yukarı doğru olan eliptik çekikliktir.

Bakışlarınıza Bella Eyes dokunuşu

Bella Eyes görünümümde ise kaş askılanarak yukarı taşınır ve gözler olduğundan daha çekik bir görüntü kazanır. Bu işlem; göz kenarlarında aşağıya düşme, kaz ayaklarının belirginleşmesi, göz kapağı düşünme başlayan kişilerde tercih edilmektedir. Yapılacak olan uygulama sayesinde kişiler istediği dinamik ve genç görünüme sahip olabiliyor.

Bella Eyes uzmanlık gerektiren bir işlemdir

Bella Eyes, anestezi gerektiren bir ameliyattır. Mutlaka alanında uzman bir plastik cerrah tarafından yapılmalıdır. Endoskopik kantopeksi denilen dışarıdan kesi olmadan gözün yukarı çekildiği ameliyattır. Aynı zamanda endoskopik kaş kaldırma ile kaşlar da yukarı kaldırılır ve tüm üst bölge şekillendirilir.

Hiçbir iz kalmaması ve kesinin tamamen saçlı deride kalması en avantajlı kısmıdır. Bir gece hastanede yatılan bu operasyonda ortalama 7 günde normal hayata dönülür. Operasyon sonrasında ise kesiler mutlaka steril stripler ile kapatılmalıdır. Hastadan işlem bölgesine 3 gün su değdirmemesi ve 10 gün kadar yüz üstü yatmaması önerilir. Yaşanabilecek şişlik ve ödem sorunlarını hafifletmek için buz uygulaması yapılabilir.

Bella Eyes yaptırmaya karar verdiğinizde mutlaka alanında uzmanı bir hekim ile görüşülmesi gerekir. Yapılacak işlem bütün yüzü etkileyeceği için sadece gözler değil yüzün tümü değerlendirmeye alınmalıdır. Uzman hekiminiz sizin yüz hatlarınıza uygun şekilde işlemi uygulayacaktır.