Sunset Mesa Cenaze Evi’nin başındaki Megan Hess, Salı günü yapılan bir savunma anlaşmasına göre yüzlerce ceset ve vücut parçasını çaldığını ve bunları bilimsel, tıbbi ve eğitim amacıyla satın alan kişi ve şirketlere sattığını itiraf etti.

Savunma anlaşması, Hess'in 2010 yılına kadar vücut parçalarını çalmak ve satmak için bir plan hazırladığını ve 2018 yılına kadar kazançlı operasyonu yürüttüğünü anlatıyor. Megan Hess’in annesi Shirley Koch’la beraber yönetti cenaze evinin ardından 2009'da Koch ile cenaze evini açtıktan sonra, kar amacı gütmeyen bir "bağış hizmetleri" şirketi kurdu. 

İki kadın, aynı zamanda, hepatit B ve C ve HIV de dahil olmak üzere bir dizi bulaşıcı hastalık için pozitif çıkan veya ölen bireylere ait olan cesetleri postayla müşterilerine göndermekle suçlandı. 

ALTIN DİŞLERLE DİSNEYLAND’E GİTTİLER

Rakip firmalarına göre daha düşük ücret talep eden anne-kız ikilisi, bu sayede müşterilerine sıkıntısız bir şekilde yeni et arzı sağladı. Bir yıl, iddiaya göre, sadece cesetlerden çıkarılan altın dişlerden o kadar çok para kazandılar ki, bütün aileyi Disneyland'e götürebildiler.

Savcılar 12 ila 15 yıl arasında bir hapis cezası talep etmesine rağmen, Hess maksimum 20 yıl hapis cezasına çarptırılıyor. Koch hala yargılanacak ve tüm suçlamalardan suçlu bulunursa 135 yıla kadar federal hapishanede karşı karşıya kalacak. (RT)