Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o, Katar'da devam eden Dünya Kupası'nın son 16 turunda oynanan Brezilya - Güney Kore maçının çıkışında kendisini görüntüleyen bir YouTuber'a saldırdı.

Fransız La Opinion, Samuel Eto'o'nun stadyum çıkışında Cezayirli bir Youtuber'a saldırdığı görüntüleri paylaştı. Aynı zamanda resmi Dünya Kupası Elçisi olan efsane futbol figürünün bu saldırısı, futbol dünyasında büyük şok etkisi yarattı.

ÇEVREDEKİLER BİLE SAKİNLEŞTİREMEDİ

Brezilya - Güney Kore müsabakasının ardından stadyum çıkışında hayranlarıyla fotoğraf çektiren Samuel Eto'o, bir süre sonra yanına gelen Said Mamouni isimli Cezayirli YouTuber ile diyaloğa giriyor. Sinirlerine hakim olamayan Eto'o, Said Mamouni'nin üzerine yürümeye başlıyor. Çevredekilerin sakinleştirmeye çalıştırdığı Eto'o, Mamouni'nin suratına bir tekme atıyor. Mamouni tekmenin etkisiyle yere yığılırken, araya girenler Eto'o'yu olay yerinden uzaklaştırıyor.

SEBEBİ HAKARET

Samuel Eto'o'nun kendisini görüntüleyen Cezayirli Youtuber'a neden saldırdığı konusu henüz netlik kazanmadı ancak bazı ihtimaller gündeme geldi. Kamerun, geçtiğimiz mart ayında deplasman golüyle Cezayir'i eleyip Dünya Kupası bileti almış ve mücadelenin ardından iki ülke arasında soğuk savaş başlamıştı.

Cezayirli YouTuber Said Mamouni'nin, bu maçı hatırlatarak Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı olan Samuel Eto'o'ya hareket etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.