Arsenal Burnley maçı canlı izle... Premier Lig'in 18. haftasında Arsenal Burnley ile karşı karşıya geliyor. Bu sezon takımın başına gelen Unai Emery isteneni veremese de Arsenal'in zirve takibi devam ediyor. Bugün evinde Burnley'i konuk edecek olan Arsenal maçtan 3 paunla ayrılmak istiyor. Burnley ise ligin alt sıralarından kurtulmak için Topçular karşısında galibiyet arayacak. Bu maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler canlı yayın arayışı içinde. Arsenal Burnley maçı canlı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Bu seyir zevki yüksek maçı S Sport canlı izleyebilirsiniz. İdman TV izleme linki haberimizde...

ARSENAL BURNLEY MAÇI HANGİ KANALDA?

Arsenal Burnley Premier Lig'in 18. haftasında kozlarını paylaşacak. Bugün 15:30'da başlayacak maçı S Sport ve İdman TV'den canlı izleyebilirsiniz.

ARSENAL BURNLEY MAÇI CANLI İZLE

ARSENAL BURNLEY MAÇI İSTATİSTİKLERİ

Topçular Burnley'e karşı oynadıkları son 10 maçta yenilmezler (W9 D1), bu maçta sadece dört gol attılar.

Arsenal, 2018'de evinde oynadığı 18 Premier Premier karşılaşmasının sadece ikisini kaybetti, ikisi de mağlubiyetleri Manchester City'e (W13 D3 L2) yaptı.

Pierre-Emerick Aubameyang, 16 PL iç sahadaki maçlarında 17 golle doğrudan ilgilendi, 12 gol atarak ve geçen sezon Burnley'e karşı iki gol de dahil olmak üzere beş asist sağladı.

Johann Berg Gudmundsson, bu sezon Burnley'nin 15 lig golünün yüzde 40'ında el aldı. İki kez attı ve dört asist kaydetti.

S SPORT CANLI İZLE

SAKATLIKLAR 

Arsenal savunucusu Sead Kolasinac (uyluk) ve orta saha oyuncusu Henrikh Mkhitaryan (ayak bileği) zorlanma var. Kondisyon testlerinden sonra durumuna bakılacak.
 
Şkodran Mustafi (hamstring) önümüzdeki hafta geri dönebilir. Hector Bellerin (baldır), Emile Smith Rowe (kalça), Dinos Mavropanos (kasık), Rob Holding (diz) ve Danny Welbeck (ayak bileği) sakarlıkları yüzünden takımdan bir süre daha uzak kalacak isimler.

Burnley kanat oyuncusu Aaron Lennon diz ameliyatı geçirdikten sonra uzun bir sahalardan uzak kalacak.

Robbie Brady (knock) hazır bulunmalı, diğer orta saha oyuncusu Johann Berg Gudmundsson (knock) da oynayabilir. Steven Defour (buzağı) muhtemelen oynamaya hazır olmayacak.

İDMAN TV CANLI İZLE