Takım yönetimi, Teknik Direktör Ralf Rangnick'in yerine Ajax’ın başındaki Erik ten Hag'ı aldı ve Hollandalının yeni sezonda kadroyu yenilemesi bekleniyor.

‘ONUN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’

Ronaldo bu sezon tüm müsabakalarda 24 gol attı ve takımın eski yıldızı Beckham, 37 yaşındaki forvetin devam etmesini umuyor. Miami Grand Prix'sinde Sky Sports'a konuşan Beckham, "Bu onun için önemli ve Manchester United'ın onun için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. O hala en iyi yaptığı şeyi yapıyor. Bu yaşta böyle oynuyor olmak gerçekten inanılmaz, umarım bir iki yıl daha devam eder" dedi.

Manchester United'da altı Premier Lig şampiyonluğu kazanan Beckham, taraftarların zor zamanlarda takımlarının yanında kaldığını ve United'ın son lig şampiyonluğunu 2012-2013 sezonunda aldığını söyledi.

‘TARAFTARLAR VAZGEÇMİYOR’

Beckham, "Oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yaptılar, teknik direktör de öyle. Birkaç ay önce stadyuma geldim ve her koltuk doluydu, taraftarlar takımlarına hala inanıyor ve destekliyor. Manchester United taraftarları bunu yapıyor. Son yıllarda bunları yaşayıp hala stadyumları doldurabilen çok fazla takım yok" dedi.