Spor Toto Süper Ligde 5 maçtır kazanamayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Liginde deplasmanda 2-2 kaldığı Belçika’nın Anderlecht takımı ile Kadıköy'de karşılaşacak. 4 puanla grupta ikinci sırada bulunan Fenerbahçe evinde kazanmak istiyor. Fenerbahçe - Anderlecht maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

  

Fenerbahçe ile Anderlecht UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçında karşı karşıya gelecekler. 8 Kasım Perşembe günü Ülker Stadyumu'nda saat 18:50'de başlayacak mücadeleyi İsveç Futbol Federasyonundan Andreas Ekberg yönetecek.

 

Grupta 4 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe deplasmanda 2-2 berabere kaldığı rakibini sahasında yenmek istiyor. Anderlecht grupta oynadığı 3 maçta sadece bir beraberlik alabildi. Galatasaray maçına teknik direktör Phillip Cocu ile yollar ayrıldıktan sonra yardımcısı Erwin Koeman yönetiminde çıkan Fenerbahçe'nin Anderlecht maçına da Hollandalı teknik adam ile çıkması bekleniyor.

 

Fenerbahçe - Anderlecht maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

 

8 Kasım Perşembe günü Ülker Stadyumu'nda saat 18:50’de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. İki takım arasında oynanacak mücadeleyi İsveç Futbol Federasyonu’ndan Andreas Ekberg yönetecek. Daniel Wammark ile Stefan Hallberg ise yardımcı hakem olarak Fenerbahçe - Anderlecht mücadelesinde görev yapacak. Maçın dördüncü hakeminin ise Fredrik Klyver olacağı aktarıldı.

 

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi kadrosu

 

Kaleci: Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Ersu

Defans: Hasan Ali Kaldırım, Mauricio Isla, Diego Reyes, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Roman Neustadter, Martin Skrtel, Yiğithan Güveli.

Orta Saha: Mehmet Topal, Alper Potuk, Barış Alıcı, Jailson, Benzia, Aatif, Valbuena, Oğuz Kağan, Eljif Elmas.

Forvet: Slimani, Frey, Ayew

 

Hazırlıklar sürüyor

 

Cocu ile yolların ayrılmasının ardından Fenerbahçe’de teknik direktör arayışları sürerken, takım, teknik sorumlu Erwin Koeman yönetiminde Anderlecht maçı hazırlıklarını sürdürdü.

 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik sorumlu Erwin Koeman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı belirtildi.

 

Dar alanda hücum ve defans organizasyonlarıyla devam eden idmanın çift kale maçlarla tamamlandığı aktarıldı.

 

Fenerbahçe, hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.