Fenerbahçe, Süper Lig 'in 23. haftasında Sivasspor 'a konuk oldu. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Yeni Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadelede sarı lacivertliler 18. dakikada Miha Zajc ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım 74. dakikada Pedro Henrique'nin golüyle beraberliği sağladı.

Bu sonuç ile beraber galibiyet hasreti 3 maça çıkan Demir Grup Sivasspor ligdeki puanını 31'e çıkarırken, Fenerbahçe ise 37 puana yükseldi.

Fenerbahçe'de Antalyaspor maçında sakatlanan ve Altay maçında forma giyemeyen kaleci Berke, yeniden 11'deki yerini aldı. Önceki 2 maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Novak sol bekte görev yaptı.

‘1-2 GOL DAHA BULABİLİRDİK’

Maç sonrası Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yaptığı konuşmada, "Kayode, bana göre mükemmel oynadı ve oyunun şeklini değiştirdi Sefa'yla beraber. Bana göre ikinci yarıda 1-2 tane daha gol bulmamız gerekiyordu." dedi.

‘YÖNETİMLE KONUŞACAĞIM’

Sarı Lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal ise transferle ilgili yönetimle konuşup birkaç takviye isteyeceğini ifade etti. Kartal, “Çok iyi başladık. Pozitif bir futbol oynamaya çalıştıracağım demiştim, bunu da ilk yarıda gösterdik. İkinci yarıda mecburiyetten dolayı istediğimiz oyunu oynayamadık. İstediğimizi oynayabilmek için oyuncularımla birlikte çalışacağız. Sakat olan bölgelerle ilgili belki yönetimle konuşup birkaç takviye yapabilirsek, istediğim oyunu yapabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

SON 3 DEPLASMANDA AYNI SKOR

Fenerbahçe karşısında ikinci yarı müthiş bir oyun ortaya koyan Rıza Çalımbay’ın ekibi eksiklerine rağmen iyi bir mücadele ortaya koyarak 1 puanı kurtardı.

Sarı lacivertliler son 3 deplasmanının hepsinde (Karagümrük, Antalyaspor, Sivasspor) 1-1’lik skorla ayrıldı.