Süper Lig’in 16. haftasında Kadir Has Stadı’nda oynanan Kayserispor ile Beşiktaş karşılaşmasında çıkan olaya ilişkin MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy açıklamada bulundu. 

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Ersoy, "KS-BjK maçından çıkarken Beşiktaşlı yöneticilerin bazılarının, locamızdan çıkarken bulunduğum gruba yönelik küfürlü konuşmaları ile bir kargaşa yaşanmıştır. Benim fiili olarak kimseye bir müdahalem olmamıştır. Beşiktaş camiası ile hiç bir problemimiz olmaz" dedi.

NE OLMUŞTU?

Kayseri-Beşiktaş maçının sonlarındaki gerginliğin ardından Cumhur İttifakı bir milletvekili ile kardeşinin Beşiktaşlı yöneticilerin locasını basıp küfür ettiği, yumruk attığı öne sürüldü. Milletvekilinin MHP'li Baki Ersoy ve kardeşi L.Ersoy olduğu iddia edildi.

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran ise "Burada çok vahim bir olay yaşadık, son dakikalardaki gerginlikten sonra yöneticilerimizin locası Türkiye Cumhuriyeti milletvekili sıfatını taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı. İki yöneticimiz yumruklandı. Burası Patagonya değil. Milletvekili ve kardeşinden şikayetçiyiz. Kamera kayıtlarını istedik. Bu camia bu olayın hesabını sorar" dedi.