Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü'ne konuk oldu. 5 gole sahne olan karşılaşmayı siyah-beyazlılar 3-2 kazandı. Fakat maç sonunda sahaya giren bir holigan Beşiktaşlı oyunculara saldırdı. 

MARLON KIRMIZI YEDİ

Ankaragücü'nde Marlon 90+4'te ikinci sarı karttan atıldı.

LİDER BEŞİKTAŞ

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanını 13'e yükselterek liderliğini korudu. Ankaragücü ise 1 puanla son sırada kaldı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Başakşehir ile karşılaşacak. MKE Ankaragücü ise aynı haftada, Alanyaspor'a deplasmanda konuk olacak.

BEŞİKTAŞLI OYUNCULARA SALDIRI

Öte yandan maçın sonunda Ankaragücü-Beşiktaş maçının ardından sahaya giren bir taraftar Beşiktaşlı bir futbolcuya saldırdı.

Beşiktaşlı futbolculara doğru uçan tekme atan saldırgana ilk müdahaleyi oyuncular yaptı. Beşiktaşlı Josef de Souza, saldırganı tokatlayarak uzaklaştırırken daha sonra taraftar saha dışına çıkarıldı. 

Josef de Souza bu hareketi yaptığı için kırmızı kart gördü.

OLAYLARIN SEBEBİ OLARAK BEŞİKTAŞLI İSMİ GÖSTERDİ

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Erdoğan, maçın bitiminde sahaya girerek siyah-beyazlı oyunculara saldıran holigana değinmeden Beşiktaşlı genç oyuncuyu eleştirdi!

“Yükselen tansiyonun sebebi, Oğuzhan Akgün’ün kulübemize ve taraftarımıza küfür etmesiydi. Genç oyuncu kazandıralım diyoruz, önce kaliteli insan kazandırmak gerekiyor. Bu yaşta, bu kadar saygısız bir hareket… Belki bize çok ağır ceza gelecek. Bize yazık değil mi?”